Sverige har tre stora städer som alla är värda att besöka. Varje stad har sin charm och det finns trevliga uteserveringar, mysiga restauranger, häftiga barer och långa shoppingstråk oavsett var du väljer att åka.

Nedan följer tips på några av de ställen du bör besöka om du är ute efter absolut billigast öl.

Malmö – Blandad kultur i söder

Sveriges tredje största stad hittar vi längst ner i söder och det är Malmö. Här finns många bra krogar och restauranger där man kan samla det närmsta kompisgänget för att dricka billig öl. De som har nära till centralstationen kan besöka Restaurang Vigårda där en stor stark är mycket prisvärt för endast 35 kronor. Även the Family Pub tar 35 kronor, men då får man istället ta sig till Nobelvägen mot Sorgenfri. Är du villig att spendera ett par kronor till och är sugen på fatöl kan du istället ta dig bort till The Vegan Bar, men också Restaurang Le Le som serverar fatöl för 39 och 38 kronor.

Göteborg – Upptäck västkusten

Häng med glada göteborgare under en kväll och testa stadens bästa hak för billig öl. Här finns det gott om ställen för roliga utekvällar både under vintern och sommaren. Den billigaste ölen hittar du hos Cajsa Warg, tidigare känt som Jeffery’s, och här betalar du ungefär 29 kronor. På samma gata ligger också Västerhus som säljer en stor stark för 35 kronor. Kings Head på Andra Långgatan är ännu ett bra ställe att besöka för ett par billiga öl. Köp en stor stark för 35 kronor och testa även på deras AW. Sejdeln som också hittas på denna gata är en av de äldsta pubarna här och en Norrlands kan köpas för 34 kronor här.

Stockholm – Huvudstaden

Sist men naturligtvis inte minst har vi Stockholm. Här finns det mycket att göra, alltifrån att besöka Gröna Lund till att gå på Skansen. Även i huvudstaden finns trevliga ställen att samlas på för att ta en öl eller två. Dovas på Ringvägen är perfekt för fest och billig öl. En stor stark kan här köpas för 35 kronor. Sportbaren Retro erbjuder en stor stark för samma pris och även Vigårda. Restaurang Carmen på söder serverar också billig öl och hos Beerpot bakom Medis får du en stor stark för 39 kronor, men ännu billigare under happy hour.