Att ta med telefonen utomhus när du färdas runt i Sverige har många fördelar. Frisk luft, motion och solljus är alla bra för både kropp och sinne. Antalet människor som använder sin telefon utomhus har ökat kraftigt den här sommaren tack vare ett visst spel. Pokemon Go har tagit världen med storm och antalet promenerande tonåringar har nog aldrig varit större. Spelar du också så har du nog märkt att spelet använder en hel del data. Enligt beräkningar gjorda av spelare så ligger spelet på en förbrukning runt 15-20 MB/spelad timme. Det må låta lite men lägger man ihop det över en hel månad så är en frekvent spelare snabbt upp i över 1 GB surf. Har du ett mobilabonnemang där endast några få GB ingår kan de därför vara aktuellt med ett mobilt bredband. Med ett mobilt bredband med kontantkort kan du enkelt köpa till några extra GB surf för att hålla igång ditt spelande även när mobilabonnemanget inte räcker till. Du stoppar helt enkelt kontaktkortet i en liten mobil router som du kan ta med dig på resan. På så vis har du surf så att det räcker var du än befinner dig i Sverige.

Utöka din surfmängd med mobilt bredband kontant

mobiltbredbandkontant-i-sverigeSka du ut och resa i Sverige men vill ta med dig Pokemonspelandet så kan några extra GB surf vara räddningen du behöver. På så vis slipper du nödlösningen att köpa till surf från din mobiloperatör. Detta brukar nämligen innebära skyhöga kostnader som 69 kr eller till och med 99 kr för en enda GB. Med mobilt bredband kontant köper du till antingen ett antal extra GB surf eller fri surf under ett förutbestämt antal dagar. På så vis kan du spela fritt utan att behöva tänka på att köpa till dyr extra surfmängd. Med en mobil router har du dessutom med dig den extra surfen var du än är.

Håll koll på ditt surfande direkt i telefonen

Ett tips för att undvika att din surfmängd i telefonen tar slut är att hålla kontinuerlig koll på din förbrukning. Detta är möjligt i såväl iOS som Android. Genom att hålla koll på hur mycket av din surf du har förbrukat så vet du när det är dags att fylla på ny surf. Med ett mobilt bredband med kontantkort så kommer det dock ta lång tid innan din surf tar slut genom Pokemonspelande.

Slipp obehagliga överraskningar med mobilt bredband med kontantkort

Ett mobilt bredband med kontantkort har många fördelar där flexibiliteten kanske är den största. Du betalar dessutom för det du förbrukar, varken mer eller mindre. Du kan dessutom bestämma helt själv när surfen ska förbrukas. Med ett kontantkort i ditt mobila bredband finns heller ingen risk för att dyra räkningar trillar ner i brevlådan. Med ett abonnemang finns risken att du förbrukar mer än tillåtet eller att du råkar använda surf när du är utomlands. Med ett kontantkort har du på förhand betalat och kan aldrig bli betalningsskyldig i efterhand.